Blog

Dé items die iedereen in zijn of haar kledingkast moet hebben

Ieder mens is anders. Zo heeft iedereen eigen dromen, wensen en voorkeuren. Ook wat kleding betreft. De één voelt zich het best op zijn gemak in het donkerste zwart en de ander straalt wanneer iedere kleur van de regenboog gerepresenteerd wordt in zijn of haar outfit. Toch zijn er een aantal dingen die een hoop mensen in de kast hebben die met elkaar overeen komen. En dat is met een reden. Deze items staan namelijk iedereen en zijn zo bij elkaar te gooien. Ze vormen als het ware de basis van een goede outfit.

Denim op denim

Eén van die items is spijkerstof. Goed, dat is niet één item maar spijkerstof komt in bijna iedere kast voor. Vaak in de vorm van een goede jeans. Voor zowel mannen als vrouwen kan een jeans een heel makkelijk en stijlvol kleding item zijn die de hele outfit bij elkaar trekt. Zelf houdt ik niet zo spijkerbroeken. Om de één of andere reden vindt ik ze sinds een jaar té… hard? Qua stof dan hé, want jeans kan je tegenwoordig in heel veel verschillende kleuren vinden. Van donker tot licht. Helemaal strak of met een was eroverheen. Ik houdt het bij een spijkerjack. Heb ik toch denim in m’n kast.

Een klassieke schoen

Dan zijn er ook een aantal soorten schoenen die iedereen wel heeft. Hier zijn meerdere soorten van. niet iedereen heeft Conversegympen en niet iedereen heeft Nike’s in de kast staan. Toch zijn er van beide en meer merken zoals deze, denk bijvoorbeeld aan Adidas, modellen die iedereen heeft. Dit zijn schoenen die onder iedere outfit passen. Lage gympen in het wit of zwart. Leuk onder een jurkje of stoere gescheurde broek. Ze passen altijd.

De eyecatcher van de avond

Als laatste komen we bij de kledingstukken die toch bij iedereen verschillen maar die iedereen ook in zijn of haar kast heeft hangen. Snap jij het nog? Ik heb het over de eyecatcher. Hét mode item dat men heeft waar hij of zij trots op is en waarvoor hij of zij constant een gelegenheid zoekt om de lievelingsitems, die de stijl van deze persoon uitspreken, te kunnen dragen. Denk bijvoorbeeld aan de gave shirts van My Brand. Of de truien, broeken en accessoires van datzelfde merk, My Brand.
Zo zie je dat de kledingkasten van een hoop mensen overeenkomen en toch weer verschillen waar dat moet. Welke items mis jij nog?

Laat een antwoord achter