Blog

Huisdieren zijn snel gelukkig en tevreden

Je hond of kat eet eigenlijk altijd hetzelfde, en toch worden ze nog hartstikke blij als het weer etenstijd is en jij de bak weer lekker vult met Eukanuba voer. Ze worden er altijd hartstikke vrolijk van, ook al verandert de smaak nooit. Het minste wat je dan voor ze kan doen is zorgen dat ze in ieder geval wel vooruit kunnen kijken naar lekker en gezond voer iedere keer als jij de bakken weer gaat vullen. Misschien eten ze dan wel steeds hetzelfde, maar dat wil nog niet zeggen dat je niet iets lekkers voor ze kan uitkiezen. Ik zal je alleen niet adviseren om het zelf te proeven om te kijken wat het lekkerst is, want ik denk dat dat nogal zal tegenvallen.
Eukanuba

Wat zijn ze toch vrolijk

Soms liggen ze rustig te slapen, en niets wat je zegt kan ze wakker maken, totdat ze dat geluid horen van de voerbak of de snoepjes. Dat herkennen ze gelijk, en dan komen ze ook gelijk naar je toe gerend. Ach ze moeten toch iets hebben om naar vooruit te kijken? Er zijn altijd wel wat geluiden of woorden die ze herkennen en associëren met iets waar ze blij van worden. En het is zo makkelijk om ze blij te maken met een rondje lopen of wat lekker Eukanuba voer. Want wat zijn ze toch vrolijk.

Ze smullen van Eukanuba

Vaak als je het eten neerzet en zegt dat ze mogen gaan eten, hebben ze het binnen een minuut alweer op. Het maakt niet uit hoe vaak je ze al eten hebt gegeven, ze hebben er altijd weer zin in. Maar ja, wij mensen houden toch ook hartstikke veel van lekker eten. Al zit er bij ons wel iets meer variatie in, maar zij vinden het al hartstikke lekker om iedere keer maar weer een lekkere bak vol Eukanuba voer te krijgen, want ze zijn toch zo makkelijk vrolijk te maken. En daar worden wij zelf dan ook wel vrolijk van, want een huisdier kan heus wel een positieve invloed op je hebben.

Dus heb jij wat gezelligheid nodig?

Alleen al van wat lekker voer en af en toe eens wat aandacht wordt een hond of kat hartstikke blij. Dus heb jij misschien wat positiviteit en gezelligheid nodig in je leven, en heb jij genoeg tijd om een huisdier te verzorgen en blij te maken? Dan is het misschien wel perfect voor jou. Gewoon wat extra gezelligheid, dat kan toch immers nooit kwaad? We hebben altijd wel eens wat support nodig, en als jij dat al krijgt door gezellig een huisdier om je heen te hebben, dan is dat toch helemaal top!

Laat een antwoord achter