Prince2 cursus
Blog

Er is altijd nog tijd om te leren!

Je bent nooit te oud om te leren. Dat heb je vast al wel eens eerder gehoord? En zo raar is dat ook niet, want het is de waarheid. Ja, het is waar dat je makkelijker dingen oppakt en onthoud als je nog jong bent. Maar dat wil niet zeggen dat je daarna niks meer kan leren. Jong of oud, het maakt niet uit. Als je iets wilt leren moet je ervoor gaan. Heb je bijvoorbeeld je oog op die Prince2 cursus laten vallen? Wat houd je dan tegen? Als je echt iets graag wilt doen, dan moet je dat gewoon lekker doen, en laat niemand je dan tegenhouden. Het is immers jouw leven!

Niet je hele leven hetzelfde doen

Misschien heb jij er geen moeite mee, maar misschien vind je het juist wel een verschrikkelijk idee om je hele leven lang hetzelfde te moeten doen. Sommigen zijn daar gewoon niet voor gemaakt. Die willen af en toe ook wel weer eens wat afwisseling, gewoon eens iets anders doen. Je kan altijd die Prince2 cursus doen, je kan altijd terug naar school. Je hoeft echt niet je leven lang hetzelfde te doen alleen maar omdat je daar als jongvolwassene voor gekozen hebt. Je kan altijd toch nog veranderen? Mensen blijven nu eenmaal niet hun hele leven hetzelfde, dus dan hoef je ook niet hetzelfde te doen.
Prince2 cursus

Ga lekker die Prince2 cursus doen

Dus wat maakt het uit of je nu al een fulltimebaan hebt, of misschien wel net afgestudeerd bent. Als je niet blij bent met het pad wat je gekozen hebt, dan moet je een ander pad kiezen, totdat je er echt blij mee bent. Want misschien dacht je eerst wel dat iets een goed idee was en kom je er later achter dat het toch niet helemaal bij je past. Dat is gewoon oké. Ga lekker die Prince2 cursus doen als je je daar goed bij voelt. Jij kiest wat jouw pad in het leven is, jij bent immers degene die jezelf gelukkig moet maken.

Dus twijfel niet vanwege anderen

Als anderen je zeggen dat het een slecht idee is, of dat je toch al een baan hebt dus dat je het best gewoon lekker daarbij moet blijven, laat ze lekker niet in de weg zitten. Wat jij denken gaat jou niets aan, want als jij iets wilt leren, dan is dat juist alleen maar iets positiefs. Er wordt ons toch altijd verteld dat leren belangrijk is, dus als je het ook nog graag zelf wilt, moet je er lekker voor gaan!

Laat een antwoord achter