Blog

Mercedes Actros voor uitstekende zwaartransport

Ben jij een werkgever van een transportbedrijf? Dan ben je vast op zoek naar een goede vrachtwagen. Hierbij hoef je niet lang te zoeken want de Mercedes Actros heeft alles wat je nodig hebt. Mercedes is één van de meest populaire en luxe automerken in de wereld die al jarenlang goede auto’s levert. Zo zijn er variaties in de soort vrachtwagens. Denk hierbij aan een betonmixer, standaard trekker, chassis cabine, open laadbak, houttransporter, mega-volume trekker en veel meer.

Zwaar transport

Bijzonder op zoek naar vrachtwagens die zwaar transport aan kunnen? Dan zit je bij Mercedes Actros goed, want vele modellen zijn geschikt voor zwaar transport tot 250 ton. Zo kan je met deze goede vrachtwagen grote, maar ook kleine reizen maken.Daarbij komt de GigaSpace en de BigSpace-cabine kijken. Hier krijg je de ultieme werk-en wooncomfort dat bij het zware transport ideaal is. Bovendien zijn ze voorzien van krachtige Euro motoren met automatische transmissie van PowerShift 3. Dit zorgt ervoor dat het ideaal is voor zware transport. Natuurlijk hoort daar een vertrouwde constructie bij. De vrachtwagen is voorzien van uitzonderlijk robuuste onderstel-, vering- en chassisconstructie. Hiermee kan de geleverde kracht ook daadwerkelijk bij maximale belading nauwkeurig op het wegdek overdragen.

Giga- & BigSpace

De Giga- & BigSpace binnen de Mercedes Actros is een lange cabine van aanzienlijke grootte. Je kan kiezen uit 1 van deze 2 cabines waarbij de GigaSpace voorzien is van de grootste ruimte, waarbij de BigSpace wat smaller is. Het staat ook wel bekend als de grootste en meest comfortabele cabine. Dit is ideaal, mocht je een extra chauffeur naast je hebben. De interieur is op een luxe manier vormgegeven, wat we van Mercedes gewend zijn. Zo is er ook een handige opbergruimte en is het zo ingericht, waardoor de bestuurder en bijrijder genoeg ruimte hebben om te kunnen bewegen. De design past ook erg goed bij de overige vrachtauto zelf. Bovendien heeft het een aparte werk- en woongedeelte die duidelijk van elkaar zijn gescheiden.

Voordelen

De voordelen van de Mercedes Actros zijn overzichtelijk op een rijtje gezet:

  • De lijnmotoren zijn voorzien van een zescilinder die geschikt zijn voor zwaar transport.

  • Door het koelsysteem aan de achterkant van de vrachtwagen, is het mogelijk om de motor en retarder maximaal te gebruiken.

  • Je kan makkelijk zonder slijtage wegrijden en manoeuvreren. Dit wordt waar gemaakt door de slijtagevrije Turbo-Retarder-Koppeling.

  • Dankzij de PowerShift 3 bevat de vrachtwagen een automatische transmissie met 16 versnellingen

  • De achter assen hebben een draagvermogen tot maar liefst dertien ton

  • Uitstekende interieurdesign, met een grote ruimte. Dit is ideaal als je 2 chaffeurs hebt binnen de vrachtwagen.

  • Moderne specificaties

  • Mogelijkheid om 250 ton te dragen.

Laat een antwoord achter